4D laserski tretman lica i vrata

M.P. – 47 godina

Kakav je bio vaš beauty problem?

Moj osnovni problem bila je koža bez sjaja, opuštena ispod očiju, oko usta i duž linije brade. Celo lice je izgledalo nekako “teško”.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Veći deo tretmana je bio prijatan i bezbolan, sem jednog dela kada se osetilo peckanje, ali je onda uključeno hlađenje vazduhom i bilo je mnogo prijatnije. Poslednji deo, piling, najviše se oseti. Lice je bilo osetljivo i nakon prebrisavanja posle tretmana, ali ne posebno. Bila sam prilično crvena posle tretmana, ali se crvenilo smanjilo već sutradan i trajalo je sveukupno dva dana.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Rezultati se nisu videli odmah, kao što je doktorka i rekla – pravi efekat videla sam posle nešto više od dve nedelje. Objasnili su mi da toliko treba kolagenu da dovede do rezultata. Veoma, veoma sam zadovoljna. Koža mi je glatka i zategnuta. Manje se vide bore oko usana i deo oko donje vilice je podignut. Baš sam zadovoljna ukupnim rezultatom. Mogu da kažem da sam sinula!

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com