Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija?

Biorevitalizacija je injekciona metoda koja predstavlja idealnu ravnotežu između klasičnog mezoterapijskog tretmana i onog hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, kokteli biorevitalizacije sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Biorevitazacija više deluje na kvalitet kože, poboljšava njenu elastičnost, aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena, hijaluronski fileri zaduženi su za povećanje volumena i remodeliranje samih struktura lica. Efekti ove procedure postojani su i oko godinu dana nakon intervencije.

Kome se preporučuje biorevitalizacija?

Muškoj koži često treba dodatna nega zbog stresa, provodjenja vremena u zatvorenim prostorima ili pak suviše u ekstreminim uslovima vetra ili sunca, a ni umor i nespavanje ne doprinose. Ovaj tretman namenjen je svima onima čija je koža počela da gubi sjaj i elastičnost, te deluje dehidrirano, što može biti posledica izlaganja sunčevim zracima, stresa, umora… Izvanredan je kao priprema za leto, ali i za oporavak kože nakon sunčanja.

Koje se sve regije pomoću nje mogu tretirati?

Lice i vrat.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Najpre se na lice nanosi anestetik, a zatime se specijanim aplikatorom – mikroiglicom – na celu površinu lica, dekoltea, ili šaka nanosi ista količina preparata. Tretman traje do 45 min.

Koliko tretmana je neophodno?

Najčešće se preporučuju dva do tri tretmana koji se, u zavisnosti od stanja kože, ponavljaju u roku od šest ili dvanaest meseci.

Da li je nakon tretmana neophodno sprovoditi neki poseban režim nege?

Nakon tretmana može se odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Ipak, kao i nakon svake metode koja podrazumeva korišćenje mikroiglica, u određenim slučajevima moguća je pojava crvenila, podliva i blagog otoka na mestu uboda.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnom negom, te dopunama filerima tamo gde je to neophodno, odnosno laserskim tretmanima za poboljšanje izgleda kože. Tretmani se mogu ponavljati nakon šest meseci.

ZAKAŽITE PREGLED

Depilacija

Koji su najčešći razlozi za lasersku epilaciju? Kako izgleda tretman?

PRP terapija opadanja kose

Šta sve može da uzrokuje gubitak kose? Kako postupiti ukoliko intenzivno opadanje kose traje tri ili više meseci?

Hemijski piling

Na koji način možemo pospešiti regeneraciju kože? Koje sve vrste pilinga postoje? U tretmanima kojih stanja se svaka od njih upotrebljava?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com