Cellular Matrix

Šta je tretman Cellular Matrixom?

Cellular Matrix je tretman tokom kojeg se kombinuje sinergistički efekat duboke revitalizacije i liftinga jer se istovremeno aplikuju hijaluronska kiselina i trombocitima obogaćena krvna plazma.

S obzirom da hijaluronska kiselina ima efekat revitalizacije i hidratacije, a trombocitima obogaćena plazma (PRP) stimuliše regeneraciju kože na ćelijskom nivou, aktivira kolagen i poboljšava cirkulaciju krvi – idealna za kožu muškarca kome treba osveženje i duboka, trajnija hidratacija, jer ove dve komponente deluju istovremeno, intenzivirajući efekat.

Kome se preporučuje Cellular Matrix?

Tretman se savetuje ljudima koji žele brzu regeneraciju kože nakon izlaganja suncu, kao i onima koji se tek pripremaju za letovanje. Idealan je za suvu kožu kojoj treba duboka rehidratacija uz lifting i efekat punoće i svežine.

Tretman je efikasan i za zrelu kožu kojoj je potrebno vraćanje tonusa i ublažavanje bora.

Koje se sve regije pomoću nje mogu tretirati?

Lice, vrat i delovi tela – unutrašnjost nadlaktica, trbuh, laktovi, kolena – svi delovi kojima je potreban volumen i blaže zatezanje, vraćanje tonusa.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

U epruvetama u koje se vadi krv pacijenta nalazi se hijaluronska kiselina koja produžava aktivnost trombocita na mestu uboda. Klinički efekat kombinovanog tretmana hijaluronom i trombocitima koji se nalaze u jednoj epruveti je mnogo bolji nego kad se komponente daju odvojeno, čime se pojačava istovremeni efekat dodavanja volumena i regeneracije.

Pre intervencije se izvadi krv u posebnu epruveru sa hijaluronskom kiselinom, nakon čega se centrifugira i dobijena plazma sa faktorima regeneracije u koncentrovanim trombocitima se uz hijaluronsku kiselinu injektira u odabrane regije koje se žele tretirati.

Tretman traje oko 30 min.

Koliko tretmana je neophodno?

Za najbolji efekat savetuje se tri tretman CELLULAR MATRIX™ u razmaku od po mesec dana.

Da li je nakon tretmana neophodno sprovoditi neki poseban režim nege?

U zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, lekar će savetovati dalje korake nege.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Nakon inicijalnih tretmana, savetuju se tretmani održavanja svaka tri do četiri meseca.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski piling

Laserski piling

Zašto je laserski piling odličan za mušku kožu? Kako deluje i koje su prednosti?

Laserska terapija kapilara

Laserska terapija kapilara

Šta su prošireni kapilari? Na kojim regijama se najčešće pojavljuju? Šta uzrokuje ovaj problem i pomoću kojeg lasera se on najefikasnije tretira?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com