Izostanak menstruacije

Da li abortus može da bude prepreka začeću?

Da li abortus može da bude prepreka začeću?

Namerni prekid trudnoće je vrlo ozbiljna intervencija koja srećom danas kada se radi u odgovarajućim uslovima, stručno i odgovorno u 90% prođe bez komplikacija. Ne možemo zanemariti komplikacije koje mogu da se dese u toku same intervencije (probijanje zida materice, obilno krvarenje) zbog kojih se mora odstraniti materica. I nakon intervencije se mogu desiti komplikacije, infekcije, zaostatak delova ploda u materici koji takodje mogu ugroziti i reproduktivne organe a nekad i život pacijentkinje. Čak i kad intervencija prođe bez vidljivih simptoma ne možemo znati da li je došlo do zapušenja jajovoda što rezultira nemogućnošću prirodnog začeća.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com