Da li je uzorkovanje brisa bolno?

Da li je uzorkovanje brisa bolno?
Bris mokraćne cevi je neophodan kod sumnje na postojanje infekcije uretre. Uzorak se uzima iz uretre specijalnim četkcama koje skupljaju mikroorganizme koji se nalaze na površini ali i u ćelijama mokraćne cevi. Da bi se uzorak pravilno uzeo mora se primeniti manji pritisak na ćelije uretre, što može biti neprijatno za pacijenta. Nakon uzimanja uzorka postoje manje tegobe u vidu bolova u mokraćnoj cevi, traju nekoliko dana a pogoršavaju se prilikom uriniranja.

ZAKAŽITE PREGLED

Kondilomi

Kondilomi

Šta su kondilomi? Šta ih uzrokuje i kako se prenose? Kako se uklanjaju?

Urinarne infekcije

Urinarne infekcije

Šta su simptomi urinarne infekcije? Čime se leči? Koje su posledice?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com