Dobio sam bitku sa ginekomastijom!

Imam osamnaest godina, a sa ginekomastijom ˗ verovali ili ne ˗ suočio sam se još u petom razredu osnovne škole.

U početku, nisam ni bio svestan o čemu se zapravo radi, to mi ni nije toliko smetalo. Međutim, tokom vremena i odrastanja, situacija se promenila. Društvo je počelo da me zadirkuje.

Odlazak na bazen ili more za mene je postao pravo mučenje. Većinu vremena na plaži provodio sam u majici, stideo sam se da je skinem. I odlazak u šoping postao mi je mučan budući da nisam mogao da kupim majicu koja mi se dopada, već onu u kojoj mi grudi nisu toliko dolazile do izražaja.

Nadao sam se da ću vežbanjem rešiti, ili bar ublažiti, problem. Redovno sam odolazio u teretanu. Rezultati su se primećivali na svim ostalim delovima tela, sem na grudima. Postajao sam sve očajniji i očajni i počeo sve više da se povlačim u sebe. Srećom, moja majka je to na vreme primetila i uzela stvar u svoje ruke – odvela me je lekaru.

Nakon detaljnih analiza hormona (svi rezultati su bili uredni) i mnoštva pregleda, podržala je moju želju da svoj problem rešim hirurškim zahvatom u jednoj privatnoj poliklinici. Operacija je bila uspešna, ostao mi je samo mali rez koji se sada, nakon pet meseci, skoro i ne pimećuje.

No, promena je i te kako primetna – i u mom izgledu i u ponašanju.

P.S. I konačno sam kupio onu užu majicu koju sam dugo merkao u izlogu!

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com