Dosadno hrkanje

Č.K. – 54 godine

Šta je bio vaš problem?

Već duže vreme supruga me opominje da joj smeta moje hrkanje. Ja lično nikada nisam primetio da imam problem, sve dok pre nekoliko meseci nisam počeo da se budim suvog grla. Bio sam kod ORL specijaliste koji je utvrdio da nema devijacija, pa sam odlučio da svoj problem pokušam da rešim pomoću lasera – da se laserski deluje na sluzokožu grla te da se ona tako učvrsti.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Malo mi je bilo neprijatno jer tokom tretmana usta sve vreme treba da budu otvorena, pa se grlo suši. No, navikao sma se, a i tretman ne traje dugo – oko dvadesetak minuta. Posle toga neobičan je osećaj jer je grlo suvlje, ali se vrlo brzo sve vrati u uobičajeno stanje. Ništa ne peče niti boli. Tretman sam ponovio tri puta, u razmaku od tri i četiri nedelje.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Hrkanje nije sasvim nestalo, ali se smanjilo.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com