Početna » Preporučujemo - Iz muškog ugla » Hemijski piling

Hemijski piling

PROBLEM: Početni znaci starenja kože, površinski ožiljci od akni, fleke, proširene pore, ogrubela koža
REŠENJE: Hemijski piling

Različiti problemi na koži ˗ od prvih znakova starenja, površinskih ožiljaka od akni, preko hiperpigmentacija, pa sve do proširenih pora i ogrubele kože ˗ čine da se neprijatno osećamo u sopstvenoj koži i postanemo nesigurni u sebe. Naša koža se prirodno regeneriše, doduše veoma sporo, te je „potpomognuta regeneracija“ često ključna za njeno obnavljanje, rešavanje određenih estetskih problema, povratak blistavosti i svežine. Nakon uklanjanja oštećenog sloja kože i hranljive materije iz kozmetičkih preparata mnogo brže i lakše prodiru u njene ćelije i obezbeđuju efikasiju i kompletniju negu.

Koji je najbolji metod za „potpomognutu regeneraciju“? Kratko i jasno ˗ hemijski piling! Pilinzi mogu biti različite jačine, odnosno dubine dejstva: površinski, srednje dubine i dubinski. Površinski pilinzi su najblaži i koriste se za uklanjanje manjih, površinskih bora, suvih i grubih delova kože, manjih fleka i akni. Piling srednje dubine jači je nego površinski i utiče na dublje bore i veće nepravilnosti, dok se dubinskim pilingom deluje na duboke bore, značajnije promene na koži nastale nakon sunčanja, staračke fleke i prekancerozne promene.

Detaljnije informacije o hemijskom pilingu potražite ovde >>>

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Lasersko uklanjanje keratoza

Lasersko uklanjanje keratoza

Šta su saboreične keratoze? Kako da ih prepoznate? Koliko tretmana laserom je potrebno za njihovo uklanjanje?

Depilacija

Depilacija

Koji su najčešći razlozi za lasersku epilaciju? Kako izgleda tretman?

PRP terapija opadanja kose

PRP terapija opadanja kose

Šta sve može da uzrokuje gubitak kose? Kako postupiti ukoliko intenzivno opadanje kose traje tri ili više meseci?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com