I ja sam aktivna

Dr Brigita Lepeš-Bingold, lekar specijalista ginekologije i akušerstva iz naše Poliklinike održala je u okviru akcije „I ja sam aktivna“ zanimljivo predavanje na temu „Oni dani u mesecu“, 8. maja, u amfiteatru Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada.

Predavanje je održano u organizaciji Fakulteta a pobudilo je značajno interesovanje među mnogobrojnim učesnicama, učenicama novosadskih srednjih škola.

Ovo je samo jedno u nizu predavanja nastalih na inicijativu zaposlenih na Fakultetu: prof. dr Romane Romanov, prof. dr Dušanke Đurović i MSc Tatjane Jezdimirović, sa ciljem da se mlade žene upoznaju sa osnovnim praktičnim i teorijskim saznanjima o značaju fizičke aktivnosti za zdravlje, sa posebnim osvrtom na uticaj istih na organizam žene.

Dobijeni odgovori mogu pomoći da se razume kako „oni dani u mesecu“ utiču na telo i fizičku sposobnost žena. Predavanjem se ukazalo i na nužnost odgovornog ponašanja prema sopstvenom telu i potrebama organizma, uopšte.

Stiče se utisak da su nakon ovog predavanja, učesnice postale spremnije da se uhvate u koštac sa svim izazovima iz okruženja, ali i postale svesnije ograničenja koja sebi treba postaviti.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com