Početna » Estetika intime » Lasersko zatezanje vagine (IntimaLase™)

Lasersko zatezanje vagine (IntimaLase™)

Nakon porođaja i prolaskom vremena zidovi vagine polako se opuštaju i vagina se širi. Rezultat je smanjenje uživanja u intimnim odnosima za oba partnera, osećaj „težine“, ali i rizik od pojave spuštanja bešike. i nevoljnog oticanja urina pri naporu. Popuštanje mišića vagine delimično se može rešiti redovnim Kegelovim vežbama, ali ostaje problem opuštanja vezivnog tkiva i gubitka optimalne građe i strukture zida vagine, koji za posledicu ima opuštanje zidova i može ga rešiti samo lasersko zatezanje vagine.

Šta je laserska terapija zatezanja i podmlađivanja vagine?

Laserska terapija zatezanja zidova i podmlađivanja vagine (IntimaLase™) jedinstven je tretman „vraćanja“ vagine u ranije dimenzije, fototermalnim efektom, bez hirurškog zahvata. Intervencija je bezbolna, efikasna, jednostavna i sigurna. Nema neželejenih efekata ni nuzpojava.

Kako laser deluje na zatezanje i podmlađivanje vagine?

IntimaLase™ je 2940 nm Er:YAG neablativni laserski tretman koji jedinstvenom Smooth-mode tehnologijom termički deluje na tkivo vagine, stimulišući remodelovanje kolagena i sintezu novog kolagena vagine. Rezultat je zatezanje i remodelovanje zidova vagine, poboljšanje tonusa vagine i više seksualnog zadovoljstva, uz prevenciju spada bešike i nevoljnog oticanja urina, što sve utiče na značajno poboljšanje kvaliteta života.

Kome se savetuje lasersko zatezanje i podmlađivanje vagine?

Lasersko zatezanje vagine savetuje se svim ženama koji imaju osećaj da „više ništa nije isto posle porođaja“ – vagina je šira, postoji osećaj „vučenja na dole“, ponekad se tokom tuširanja oseti da je niži pednji zid vagine, intimni odnosi nisu više onakvi kakvi su bili…

Kako se radi lasersko zatezanje i podmlađivanje vagine?

Vrlo jednostavno – posebni stakleni spekulum stavi se unuta vagine i kroz njega emituje laserska energija. Lasersko zatezanje vagine nije bolno, traje do 30 min, a neposredno posle se može vratiti svakodnevnom životu.
Savetuju se dve terapije. Za ovu terapiju nije potrebna posebna priprema, sem urednog Papanikolau brisa i brisa čistoće vagine – oba ne staija od godinu dana.

Pogledajte video:

Copyright fotona.com

ZAKAŽITE PREGLED

PRP tretman vagine

PRP tretman vagine

Šta je PRP terapija vagine? Kome je namenjena? Koji su efekti? Koliko traje i da li je bolna?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com