Izostanak menstruacije

Iscedak iz bradavica

Pred samu menstruaciju, s vremena na vreme, pojavi mi se nekakav beličast sekret na bradavicama. Tačnije, nije nikakav iscedak, samo običan beli sekret na vrhu bradavica, tek jedva vidljiv. a pri tom nema nikakav miris. Šta bi to moglo da bude i zašto se javlja? Šta mi predlažete da uradim od snimanja ili pretraga? Ne bih volela da bude kasno…
Tanja B. iz Majdanpeka

Poštovana Tanja,

Oskudan beličast icedak iz bradavica dojki u drugoj polovini ciklusa je verovatno rezultat hormonskih dešavanja i promena u žlezdanom tkivu dojke u toku menstrualnog ciklusa. Obzirom da ne navodite druge tegobe, lokalne znake upale, promene na bradavici i koži dojke kao i palpabilne čvoriće na dojci najverovatnije je da se ne radi o nekom ozbiljnom medicinskom problemu. Bez obzira na to potreban je pregled dojki od strane ginekologa uključujući i ultrazvuk dojki. Ukoliko ste stariji od 42 godine svakako se preporučuje mamografski pregled.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com