Početna » Estetska medicina » Tretmani za lice » Juvederm Volite

Juvederm Volite

Šta je Juvederm Volite?

Juvederm Volite je dermalni filer VYCROSS tehnologije, sa vrlo tečnim oblikom hijaluronske kiseline, namenjen prvenstveno povećanju kvaliteta kože. Poboljšava hidrataciju i teksturu kože, koja postaje jedra i glatka, te deluje kao da blista a rešavaju se sve one sitne bore koje botoks i fileri ne mogu da uklone.

Kome se preporučuje?

Svima koji žele da poboljšaju ne samo izgled nego i suštinski kvalitet kože – to je prvi dermalni fileru koji za samo jedan tretman poboljša kvalitet kože u trajanju od šest do čak devet meseci.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Indikacije za primenu ovog proizvoda su vrlo široke –njime se može tretirati i lice, i vrat, ali i dekolte i nadlanice. To je prvi filer za vrat i za dekolte, koji se sada mogu zategnuti i postati ponovo meki i glatki. To je dermalni filer za sve regije na na kojima želite poboljšati hidrataciju, elastičnost, smanjiti vidljivost sitnih bor i poboljšati teksturu same kože, koja postaje meka, jedra i punija.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Nakon nanošenja lokalnog anestetika u vidu kreme, regija koja se želi tretirati se podeli na manje delove u koje se vrlo tankom iglicom ubrizgava Volite, a posebna pažnja se obraća na regije kojima je potrebno više dermalnog filera – tamo gde je suvlja koža, gde su fine bore ili se jednostavno želi poboljšati tekstura.

Koliko tretmana je neophodno?

Potreban je samo jedan tretman za postizanje punog efekta, koji traje izmedju šest i devet meseci!

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nema posebne nege, sem da se neposredno nakon tretmana ne stavlja odmah šminka i da se lice ne masira.

Kako se odrzavaju postignuti efekti?

Redovnom dnevnom negom, uz dodatne tretmane botoksom, filerima, ili laserima u periodima izmedju dve aplikacije Volite, koji se može ponovo koristiti nakon šest do devet meseci..

ZAKAŽITE PREGLED

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…
Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video...
Lifting osam tačaka

Lifting osam tačaka

Kako se radi lifting osam tačaka? Šta se koristi? Gde se stavljaju fileri? Kako deluje u kombinaciji sa botoksom? Pogledajte video...
Cellular Matrix

Cellular Matrix

Šta je tretman Cellular Matrixom? Kome se preporučuje? Koje se regije mogu tretirati?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com