Kada je vreme za podmlađivanje?

Kada početi sa estetskim intervencijama podmlađivanja?

Teenage period

Kao prvo, različite estetske intervencije ne rade se samo u cilju podmlađivanja. Već u tinejdžerskom periodu treba početi sa negom – od aplikacije različitih krema, preko poseta kozmetičaru, do konsultacija dermatologa u slučajevima u kojima je to potrebno. Akne zahtevaju terapiju nakon konsultacije dermatologa, a laserska terapija akutnih akni tako i terapija ožiljaka od akni vrlo je efikasna. I lasersko čišćenje lica je vrlo efikasno u ovom periodu.

Šta kasnije?

Već od ranih dvadesetih godina nakon stresnih perioda, a posebno posle leta i izlaganja suncu moguće je raditi intervencije kao što su mezoterapija, plazma regeneracija PRP, hemijski piling, i – najefikasniji od svih – laserski piling, a moguće je kombinovati laser i PRP za još bolje rezultate.

Oni koji bi želeli punije usne i istaknutije jagodice i u ovom periodu se odlučuju za hijaluronski filer, a oni koji žele da uklone prve bore i da održavaju konture donje ivice lica i za prvi botoks, odnosno 4D laser.

U ovom period – a i u svim kasnijim, za održavanje linije tela, odnosno ulanjanje lokalizovanih masnih naslaga moguće je raditi različite terapije – izbor može biti kriolipoliza i laserski „konturing“ tela.

A još kasnije?

U tridesetim, a posebno posle 40. rođendana i kasnije, potrebno je sve više nege… Ne menjanja ličnog opisa, nego baš nege… Nadoknada volumena koga ima sve manje kako vreme otiče radi se kvalitetnim hijaluronskim filerima, podmlađivanje kože laserom, da koža zablista i uklone se pliće bore, fleke i tragovi sunčanja, 4D laserska terapija idealna je za kompletno podmladjivanje lica, vrata, dekoltea, „podizanje donjeg dela lica“ – na najprirodniji mogući način, stvaranjem sopstvenog kolagena. Za one koji žele čelo bez bora koje su nastale mrštenjem i brigama i za uklanjanje bora oko očiju botoks je pravo rešenje. Ukoliko je lice kompletno „palo“, izgubila se kontura donjeg dela lica – rešenje je „lifting 8 tačaka“ – „8 point lifting“ – fejs lifting ili podmlađivanje filerima… Ne treba zaboraviti ni ruke – uklanjanje posledica sunčanja sa nadlanica podmlađuje njihov izgled.

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Green toning

Green toning

Šta je laserski tretman Green toning? Kakve rezultate očekivati? Kome se preporučuje?

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…

Juvederm Volite

Juvederm Volite

Zašto se nakon Volite dermalnog filera blista? Kome je namenjen i gde se sve koristi?

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com