Izostanak menstruacije

Koje je najbolje preporučeno vreme za prvi ginekološki pregled?

Koje je najbolje preporučeno vreme za prvi ginekološki pregled?

Prvi ginekološki pregled se preporučuje pre započinjanja polne aktivnosti, kada bi ginekolog trebao da pomogne savetima o zaštiti od infekcije i neželjene trudnoće. Nakon prvog polnog odnosa bi trebao da usledi prvi ginekološki pregled koji bi se sastojao od pregleda spoljnjih genitalija, vagine, grlića, uzimanja potrebnih briseva, palpatorni i ultrazvučni pregled materice i jajnika.

Moja preporuka majkama koje imaju devojčice adolescentne dobi – povedite svoju ćerku na redovan ginekološki pregled kako bi se upoznala sa prostorom i eventualno ginekologom, a i stekla naviku i shvatila važnost redovnih ginekoloških pregleda.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com