Izostanak menstruacije

Koliko često sme da se uzima pilula za dan posle?

Koliko često sme da se uzima pilula za dan posle?

Postoje različita mišljenja od onih da nije preporučljivo više od jednom godišnje do onih da se može uzimati više puta u toku ciklusa. Efikasnost tablete će biti manja ukoliko se uzima više puta u toku meseca, u tom slučaju je mnogo bolje odlučiti se za metod koji je sigurniji kao npr. hormonska kontracepcija tabletama. Pilula za dan posle namenjena je kao što joj i ime kaže kao hitna urgentna terapija ukoliko dodje do vanredne situacije, zaboravljanja redovne hormonske kontracepcije, pucanje kondoma, neuspešan prekinut odnos…

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com