Niski start za leto

KRIOLIPOLIZA + MEZOTERAPIJA – idealna kombinacija za uklanjanje celulita i masnih naslaga

S dolaskom sunčanog vremena i oskudnije odeće, nedostaci koje smo uspešno prikrivali tokom zimesve više dolaze do izražaja. Čak i one male nesavršenosti (posledice manje kretanja i unosa više hrane tokom zime) sve više “upadaju u oči”, najčešće na butinama, rukama i stomaku. Na ovim regijama celulit je najprisutniji, a često ni dijete ni vežbanje ne daju željene rezultate.

Na svu sreću, zahvaljujući savremenom pristupu kombinovanja više metoda za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita,danas vrlo efikasno možemo uticati na njihovu eliminaciju. Nakon razgradnje masti kriolipolizom,ubacivanjem mezoterapijskog koktela, ubrzava se eliminacija masti i razgradnja celululita, te poboljšava tonus i izgled kože. Nakon tretmana i kriolipolizom i mezoterapijom, tretirana regija postaje mekša i dolazi do njenog reoblikovanja  – kako u obimu, tako i u samom izgledu kože.

Šta podrazumeva kombinacija mezoterapija i kriolipoliza?

Mezoterapija tela usmerena je ka razgradnji nakupljenih masti i štetnih produkata u organizmu, kao i „zarobljene“ tečnosti, koji se u vidu celulita manifestuju na površini kože. Ova terapija idealno se kombinuje sa tretmanom kriolipolize – jedna drugoj maksimalno povećavaju efekat.

Kako se izvodi kombinacija mezoterapija i kriolipoliza?

Kriolipolizom se, pomoću specijalizovanog aparata i preko posebne sonde, deluje na masne ćelije tako što se snižava temperature.Masne ćelije, koje su osetljivije na hladnoću od ostatka tkiva, kristalizuju se, nakon čega dolazi do razgradnje tkiva i njihove eliminacije putem metabolizma.

Mezoterapijom se u područja zahvaćena celulitom ubacuju specijalizovani, sterilni mezokokteli koji, zahvaljujući svom sastavu, ubrzavaju cirkulaciju, poboljšavaju limfnu drenažu i razgrađuju tvrdokorni celulit. Mezokoktel se tankim iglicama aplikuje u željenu regiju, na različitu dubinu, u zavisnosti od dubine i lokalizacije celulita. Pre same procedure na tretiranu regiju nanosi se anestetik u obliku krema, pa tretman nije bolan.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Fileri

Fileri

Kome su namenjeni fileri? Kako izgleda tretman? Koje su kontraindikacije? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com