Kriolipoliza

Problem: Masne naslage na različitim regijama
Rešenje: Kriolipoliza

Ukoliko do sada niste čuli za ovaj metod, važno je znati da je u pitanju najsavremeniji način efikasnog, neinvazivnog, bezbolnog i bezbednog uklanjanja masnih naslaga sa različitih regija – stomaka, leđa, zadnjice, nadlaktica, nogu… Niskom temperaturom deluje se na masno tkivo, što dovodi do njegove kristalizacije i razbijanja zidova masnih ćelija, nakon čega se one resorbuju.

Nedavna svetska istraživanja pokazala su da je ovaj metod posebno delotvoran kod muškaraca, jer se kod njih masne naslage najčešće pojavljuju lokalizovano, na određenim delovima tela, pre svega na stomaku, a upravo je kriolipoliza idealna za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga.

Muškarci često imaju brži metabolizam i fizički su aktivniji od žena. S obzirom na to da se, nakon kriolipolize, masno tkivo postepeno uklanja tokom narednih mesec do dva, zahvaljujući većoj fizičkoj aktivnosti muškarci mogu očekivati brže rezultate.

Takođe, muškarci često izbegavaju odlazak kod lekara pa je ovaj metod pogodan i zbog toga što zahteva manji broj tretmana nego neki drugi metodi čiji je cilj uklanjanje masnog tkiva. Nakon kriolipolize organzimu će biti potrebno pet nedelja da potpuno metaboliše i eliminiše iz organizma zamrznutu masnoću. To će vam, bilo da ste biznismen čije je vreme vrlo skupo, ili otac koji svaki trenutak želi da provede sa detetom, ostaviti više vremena za vaše životne prioritete.

Koje se regije mogu tretirati kriolipolizom, koliko je tretmana potrebno, kao i kako tretman izgleda (pripremili smo video!) potražite ovde >>.

ZAKAŽITE PREGLED

Depilacija

Depilacija

Koji su najčešći razlozi za lasersku epilaciju? Kako izgleda tretman?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com