Laserska terapija kapilara

Problem: Prošireni kapilari
Rešenje: Laserska terapija kapilara

U pitanju su sitni krvni sudovi vidljivi ispod površine kože u obliku mreže.

Da li ste znali da je njihova pojava kod muškaraca češća na licu, dok je kod žena učestalija na nogama, iako prošireni kapilari mogu da se pojave bilo gde na telu?

Postoji više uzorka ove pojave, od starenja i hormonskog statusa, preko izlaganja suncu, do konzumiranja alkohola, ali se smatra da je ipak presudna genetska predispozicija.

Ukoliko biste obrađivali u Fotošopu fotografiju osobe koja ima proširene kapilare, velika je verovatnoća da biste ih jednostavno obrisali. Sada nešto slično može da se uradi zahvaljujući laserskoj terapiji kapilara.

Ona podrazumeva dejstvo Nd laserskog zraka na plave i ljubičaste kapilare i manje vene, do 2 mm. Hemoglobin koji se nalazi u crvenim krvnim zrncima upija svetlosni zrak lasera, njegova energija se pretvara u toplotnu i dovodi do koagulacije krvi i specifičnog zatvaranja zidova neželjenih krvnih sudova. Takvi krvni sudovi više ne provode krv, ona se preusmerava na vene koje se nalaze duboko ispod površine kože.

Detalje o ovom tretmanu, uključujući i video na kojem možete videti kako tretman izgleda, potražite ovde >>>.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski piling

Laserski piling

Zašto je laserski piling odličan za mušku kožu? Kako deluje i koje su prednosti?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com