Laserski piling

T.J. – 49 godina

Koji je bio vaš beauty problem?

Bio mi je potreban tretman lica koji će osvežiti moju kožu, a i imati lifting efekat. Nisam želela filere ili mezoterapiju, tako da sam uradila  laserski piling lica, po preporuci devojke koja je radila tretman.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Tokom tretmana osetila sam blago peckanje. Na pojedinim delovima lica bilo je intenzivnije, ali ne i bolno. Koža je neposredno nakon tretmana bila crvena i osetljiva i izrazito zategnuta

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Nekoliko dana je trajao osećaj zategnutosti kože i blago crvenilo, ali je sve sanirano pomoću preporučenih krema. Moj utisak, a i drugih iz moje okoline, jeste da se nakon otprilike četiri nedelje vide pravi rezultati tretmana. Koža je mnogo svežija i prosvetljena, kao kada se dobro naspavate.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com