Laserski piling

Šta je laserki piling?

Muška koža ima svoje specifičnosti – deblja je i širih pora nego ženska i potrebno je redovno je hidrirati, negovati ali i uklanjati površne slojeve, da se pore ne bi zapušavale.

Laserski piling se može koristi i kao tretman redovne nege, u cilju održavanja lepe kože, ali i kada želite da brzo zablistate – lepša koža, manje pore, pliće bore, uz pravi, stvarni sjaj. Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom skidanju površnih slojeva kože, čime se skidaju i površne nepravilnosti a koža postane lepša. Može da se radi u većini godišnjih doba – a najbolje je planirati ga za jesen, zimu ili u rano proleće.

Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora– u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža!

Ko je kandidat za nju?

Laserski piling je odličan u svim starosnnm dobima – kod mladjih osoba u okviru redovne nege i ujednačavanja kvaliteta kože, te uklanjanje eventualnih nepravilnosti i plićih bora, a kod starijih oosba za zatezanje kože, ublažavanje opuštenosti lica, i dobijanja mladalaškog sjaja. Efikasniji je nego hemijski piling, a odlične rezultate postiže i u kombinaciji sa PRP i mezoterapijom.

Koje se sve regije pomoću nje mogu tretirati?

Lice i vrat.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Tretman se izvodi prelaženjem laserskog zraka preko željenog područja, više puta. U zavisnosti od jačine i dubine pilinga, moguće je osetiti toplotu i blago peckanje, ali ne i bol, a koža se sve vreme hladi, tako da je i ovaj osećaj maksimalno smanjen. Nakon tretmana se vidi izraženo crvenilo i oseća zategnutost kože, a nanosi se krema za hidrataciju i reepitelizaciju. Tretman traje, u zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, izmedju 30 min i 1h.

Koliko tretmana je neophodno?

U zavisnosti od željenog efekta, radi se od 1 do 3 tretmana, u vremenskim periodima od oko tri do četiri nedelje.

Da li je nakon tretmana neophodno sprovoditi neki poseban režim nege?

Period oporavka zavisi od toga šta se želi postići – kod slabijeg intenziteta pilinga može se odmah nastaviti sa svakodnevnim poslovima, postoji crvenilo, ali brzo prolazi. Kod jačih pilinga crvenilo i perutanje duže traje, do oko nedelju dana, te se savetuje intenzivna hidratacija kože, uz kreme visokog zaštitnog faktora i zaštitu od sunca.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnom negom uobičajenim ili preporučenim tonicima, serumima i kremama, korišćenjem kreme sa visokim zaštitinim faktorom i – ponavljanjem laserskog pilinga.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserska terapija kapilara

Laserska terapija kapilara

Šta su prošireni kapilari? Na kojim regijama se najčešće pojavljuju? Šta uzrokuje ovaj problem i pomoću kojeg lasera se on najefikasnije tretira?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com