Laserski piling

Šta je laserski piling?

Laserski piling je tretman izbora kada želite brzo da zablistate – lepša koža, umanjene pore, pliće bore, uz pravi, stvarni sjaj. Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom skidanju površnih slojeva kože, čime se skidaju i površne nepravilnosti, a koža postaje lepša. Može da se radi tokom većine godišnjih doba – a najbolje je planirati ga za jesen, zimu ili u rano proleće.

Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora – u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža!

Kome se preporučuje laserski piling?

Laserski piling je odličan za sve uzrasne grupe – kod mlađih osoba u okviru redovne nege i ujednačavanja kvaliteta kože, te za uklanjanje eventualnih nepravilnosti i plićih bora, a kod starijih oosba za zatezanje kože, ublažavanje opuštenosti lica i dobijanja mladalačkog sjaja. Efikasniji je nego hemijski piling, a odlične rezultate postiže i u kombinaciji sa PRP i mezoterapijom. Pročitajte iskustva naših pacijenata >>

Koje se sve regije mogu tretirati laserskim pilingom?

Sve regije lica, vrata i dekoltea.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Tretman se izvodi prelaženjem laserskog zraka preko željenog područja, više puta. U zavisnosti od jačine i dubine pilinga, moguće je osetiti toplotu i blago peckanje, ali ne i bol, a koža se sve vreme hladi, tako da je i ovaj osećaj maksimalno umanjen. Nakon tretmana se primećuje izraženo crvenilo i oseća se zategnutost kože, a nanosi se krema za hidrataciju i reepitelizaciju. Tretman traje, u zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, između 30 minuta i jednog sata.

Koliko tretmana je neophodno?

U zavisnosti od željenog efekta, radi se od 1 do 3 tretmana, u vremenskim periodima od oko tri do četiri nedelje.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Period oporavka zavisi od toga šta se želi postići – kod slabijeg intenziteta pilinga može se odmah nastaviti sa svakodnevnim poslovima, postoji crvenilo, ali brzo prolazi. Kod jačih pilinga crvenilo i perutanje duže traje, do oko nedelju dana, te se savetuje intenzivna hidratacija kože, uz kreme visokog zaštitnog faktora i zaštitu od sunca.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnom negom uobičajenim ili preporučenim tonicima, serumima i kremama, korišćenjem visokog SPF i – ponavljanjem laserskog pilinga.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com