Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman Fotona 4D?

Sinergijom dejstva dve vrste lasera – neodimijumskog (Nd:Yag) i erbijumskog (Er:Yag) postiže se maksimalni efekat podmlađivanja – rejuvenacija na dubokim, srednjim i površnim nivoima kože. Efekat laserskog tretmana Fotona 4D je višeslojan. Istovremena stimulacija kontrakcije kolagena na svim nivoima, uz stvaranje novog kolagena i remodelaciju starog, dovodi do podizanja kontura lica i učvršćivanja tonusa kože. Povećanjem volumena tkiva laserom smanjuje se vidljivost bora (lasersko podmlađivanje lica i vrata), a laserskim pilingom ujednačava se površina kože, uz vraćanje sjaja.

Rezultat Fotona 4D tretmana je sjajan – zategnuta koža, smanjenje vidljivosti bora, osvežen izgled, ujednačen ten i uklanjanje manjih nepravilnosti kože, uz podizanje kontura donjeg dela lica. Koža se reepitelizuje, postaje elastičnija i mekša na dodir, a poboljšava se i celokupna hidriranost.

Kome se preporučuje laserski tretman podmlađivanja lica i vrata Fotona 4D?

Tretman je namenjen zrelijoj koži, obično posle 40. godine života, ali može da se radi i ranije, u cilju prevencije opuštanja kože i poboljšanja celokupnog izgleda.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Celo lice, vrat i dekolte.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Intervencija se radi sa dve različite vrste lasera, četiri različita modaliteta, koji imaju sinergističko dejstvo i međusobno se dopunjuju. Tokom intervencije se može povremeno osetiti peckanje, ali tretman nije bolan, jer se u delovima u kojima je to potrebno koža hladi, te nema potrebe za anestezijom. Traje do 45 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se dva do tri puta godišnje, shodno željenom izgledu i stanju kože. Može da se radi i leti, sa modifikacijom dela pilinga.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nakon tretmana Fotona 4D može se očekivati prolazno crvenilo, nakon čega dolazi do jačeg ili slabijeg perutanja. Zbog kombinacije više različitih modaliteta, nusefekti brzo prolaze, a nakon tretmana savetuju se kreme koje ubrzavaju reepitalizaciju, uz obavezno korišćenje zaštite od sunca visokog faktora.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnim ponavljanjem tretmana poboljšavaju se i održavaju dobijeni rezultati, smanjujući efekte daljeg starenja. Dodatno se efekti laserskog tretmana Fotona 4D mogu pojačati i PRP tretmanom (PRP i laser – dobitna kombinacija).

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski piling

Laserski piling

Kako deluje laserski piling? Koji su efekti? Da li je bolan? Koliko dugo traje crvenilo? Da li ima ljuštenja? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com