Početna » Preporučujemo - Iz muškog ugla » Lasersko oblikovanje tela – TightSculpting

Lasersko oblikovanje tela – TightSculpting

Problem: Masne naslage i opuštena koža
Rešenje: Lasersko oblikovanje tela – TightSculpting

Kako starimo, koža i kod muškaraca, iako sporije nego kod žena, gubi elastičnost i javljaju se neželjene masne naslage. Telo gubi zategnut, konturisan izgled. Promene u načinu ishrane i intenzivnije vežbanje su, naravno, delotvorni kako bismo održavali telesnu težinu, međutim, mnogima čak ni idealna telesna težina ne pomaže da izbegnu opuštenost kože i nakupljanje masti na određenim delovima tela.

Ranije se ta vrsta problema mogla rešiti samo invazivnim procedurama poput liposukcije ili hirurškog liftinga, međutim, danas postoje i neinvazivna rešenja.

TightSculpting je laserski tretman oblikovanja tela i zatezanja kože, koji je moguće raditi na svim delovima tela, najčešće na abdomenu, rukama, sedalnom delu, butinama i leđima. Dve talasne dužine zajedno se koriste u cilju destrukcije adipocita – ćelija masnog tkiva, uz istovremeno remodelovanje kolagena. Intervencija je jednostavna, kratko traje, efikasna je i nema potrebe za oporavkom.

Klinička studija objavljenja u magazinu Journal of the Laser and Health Academy potvrđuje da su rezultati TightSculptinga istovremeno trenutni i dugotrajni. U proseku se postiže smanjenje obima struka u iznosu od 7-8 centimetara nakon preporučenog broja tretmana.

Kako se izvodi tretman i koliko vremena je potrebno do postizanja rezultata saznajte ovde >>.

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Lasersko uklanjanje keratoza

Lasersko uklanjanje keratoza

Šta su saboreične keratoze? Kako da ih prepoznate? Koliko tretmana laserom je potrebno za njihovo uklanjanje?

Depilacija

Depilacija

Koji su najčešći razlozi za lasersku epilaciju? Kako izgleda tretman?

PRP terapija opadanja kose

PRP terapija opadanja kose

Šta sve može da uzrokuje gubitak kose? Kako postupiti ukoliko intenzivno opadanje kose traje tri ili više meseci?

Hemijski piling

Hemijski piling

Na koji način možemo pospešiti regeneraciju kože? Koje sve vrste pilinga postoje? U tretmanima kojih stanja se svaka od njih upotrebljava?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com