Lifting osam tačaka

Šta je lifting 8 tačaka – MD codes?

Fileri su sjajno rešenje za sve one koji hoće da vrate punoću tkivu lica, posebno delova koji se, kako starimo, sve više opuštaju, zbog gubitka masnog tkiva i elasticiteta. Postoje različite vrste filera, a kombinacijom različitih vrsta filera možemo podmladiti kompletno lice – od podizanja opuštenih delova obraza, jagodica i vilice, do popunjavanja nazolabijalnih bora i izgubljenog tkiva ispod očiju.

Lifting osam tačaka (Eight Point Lifting) odnosi se na aplikaciju posebnih vrsta filera na više mesta sa svake strane lica, u zavisnosti od toga gde je najpotrebnije. Fileri koji se aplikuju su nešto gušći i napravljeni su posebno za nadoknadu volumena u središnjim delovima lica i u obrazima, ali se koriste i u drugim partijama – predelu slepoočnica, brade i duž vilice. Ova vrsta aplikacije filera vraća licu konture koje su postojale pre nego što je vreme učinilo svoje. Posledica toga je svež izgled, puniji obrazi, podignuti uglovi usana i jagodice, smanjenje nazolabijalnih bora.

Kome se preporučuje lifting 8 tačaka?

Svima koji smatraju da im se lice opustilo i izgubilo volumen na kritičnim tačkama.

Koje se regije mogu tretirati?

Lifting se radi na licu.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Na lice se prvo stavlja anestetik krema da bi tretman bio bezbolan, a postoji i kombinacija filera sa anestetikom. Mesta gde se aplikuju fileri su duž jagodica, duž nazolabijalnih bora, linije vilice i ispred uveta, ali je tretman individualan i menja se shodno potrebama lica, što ga čini maksimalno prilagodljivim svakom licu. Trajanje tretmana je do 60 minuta.

Koliko tretmana je neophodno?

Ovaj lifting se uglavnom radi u jednom aktu, a kada se nakon nekoliko dana prikaže pun efekat, moguća je dopuna ukoliko je potrebno.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nakon tretmana je moguće da bude otoka i crvenila, kao i manjih hematoma na mestu uboda, koji uz hladne obloge i savetovanu negu brzo prolaze.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Kako vreme protiče, efekti se sve više vide – prolaskom vremena i kvalitet kože postaje sve bolji, što značajno doprinosi efektu podmlađivanja. Postignuti rezultati održavaju se uobičajenom negom kože, a ukoliko je potrebno, može se nastaviti sa drugim terapijama, botoksom – koji briše bore, laserskim tretmanima koji vraćaju blistavost koži, te PRP, za ishranu kože.

ZAKAŽITE PREGLED

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…
Juvederm Volite

Juvederm Volite

Zašto se nakon Volite dermalnog filera blista? Kome je namenjen i gde se sve koristi?
Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video...
Cellular Matrix

Cellular Matrix

Šta je tretman Cellular Matrixom? Kome se preporučuje? Koje se regije mogu tretirati?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com