Beauty kodeks u dvadesetim i ranim tridesetim

Kada počinjemo da primećujemo prve znake starenja?

Obično oko 25. godine susrećemo se sa prvim borama i finim linijama, koje su uglavnomposledice mimike i smejanja. Kako koža gubi vlažnosti, produbljuju se i nastaju prve borice(link). Na licu polako počinju da se manifestuju posledice burnih, neprospavanih noći i koža gubi sjaj. Moguće je da su na njoj još uvek prisutni ožiljci od akni, ali i strije  –  posledica rasta, promene telesne težine, ili rastezanja kože tokom trudnoće.

Postoji li način da usporimo vreme?

Prva linija odbrane jeste čišćenje, toniziranje i nega, uz obavezno korišćenje kozmetike sa adekvatnim zaštitnim faktorom  (minimum 30).

Čišćenje kože laserom – Energija Nd: Yag lasera, zahvaljujući svom fototermalnom efektu, od velike je pomoći u režimu nege mlađe kože  – posebno one masne, kod koje su pore često zapušene, te kao posledica nastaju bubuljice, pa i akne. Čišćenje kože laserom smanjuje proširene pore, pamasnoća i nećistoća mnogo lakše izlaze iz njih. Nakon nekoliko tretmana smanjuje se stvaranje bubuljica i mitesera jer su i pore manje.

Tretmani u dvadesetim i tridesetim

Mezoterapija lica i vrata predstavlja idealan tretman za prevenciju bora. Pomoću sitnih iglica, u dublje slojeve kože aplikuju se revitalizirajuće supstance – hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidanasi –koje samim tim prolaze kroz epidermalnu barijeru. Ovo je sjajan način da one dospeju do mesta gde su delotvorne, što nije moguće postići nanošenjem seruma na površinu kože.

Hemijski piling predstavlja neinvazivni tretman eksfolijacije kože i obnavljanje epidermis, a preporučuje se svima onima koji žele da osveže svoj izgled, smanje pore i uklone sitne borice sa lica.

Laserski piling idealan je tretman za instant blistavost. Zahvaljujući njemu, koža postaje lepša, pore manje, nestaju i plitke bore i fine linije, a lice dobija zavodljivi sjaj. Radi se uglavnom od oktobra do aprila, kada nema mnogo sunca. Ova precedura idealna je za sve one koji žele efikasne rezultate na duže staze.

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Green toning

Green toning

Šta je laserski tretman Green toning? Kakve rezultate očekivati? Kome se preporučuje?

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…

Juvederm Volite

Juvederm Volite

Zašto se nakon Volite dermalnog filera blista? Kome je namenjen i gde se sve koristi?

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com