O NAMA

Poliklinika “Novakov i sar” osnovana je decembra 2013. godine, sa željom da svojim pacijentima pruži vrhunske usluge na najvišem nivou, u prijatnom i toplom okruženju. Naši konsultanti iz oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine,urologije, dermatologije i estetike, svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja. Poverenje koje je, svakom našem lekaru posebno, ukazalo na hiljade pacijenata, i njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.

  Poliklinika „NOVAKOV i sar“ pruža usluge iz domena ginekologije i akušerstva, dermatologije i interne medicine.

U polju dermatologije, dr Branislava Gajić i dr Annamaria Pfau, dermatolozi sa velikim iskustvom kako u opštoj dermatologiji tako i kozmetologiji, rade preglede promena na koži, njihovo praćenje i eventualno uklanjanje radiotalasima, laserom ili hirurškim putem, uz sledstveni patohistološki pregled te rešavaju i sve ostale probleme iz domena dermatologije. Posebno zanimljivo polje dejstva u dermatologiji je anti-aging – laserske intervencije liftinga lica, vrata i dekoltea, rejuvenacije kože lica i vrata, zatezanje stomaka, uklanjanje strija, te aplikacije najkvalitetnijih hemijskih pilinga, mezoterapije i filera.

Jedna od oblasti gde se može dobiti pomoć dermatologa u našoj poliklinici je i utvrđivanje uzroka kontaktnih alergija – dr Ljuba Vujanović sa svojim timom na savremen i komforan nacin utvrđuje problem i način rešenja.

Sa ili bez laserskih intervencija zatezanja stomaka, moguće je uraditi i eliminaciju naslaga masnog tkiva sa struka, stomaka, zadnjice, butina i nadlaktica kriolipolizom, sa posebnim nastavkom cryo tube, kada se deluje veoma niskom temperaturom na masno tkivo koje je osetljivije od drugih tkiva na niske temperature, što dovodi do uništavanja masnih ćelija, usled kristalizacije, nakon čega se ćelije resorbuju.

U domenu interne medicine, istaknuti internista endokrinolog, prof dr Edita Stokić, sa pacijentima radi na ispitivanju, dijagnostici i terapiji problema sa poremećajem rada štitne žlezde, poremećajem metabolizma ugljenih hidrata u trudnoći i van nje, utvrdjivanju endokrinološkog aspekta neplodnosti i problema policističnih jajnika, kao i rešavanju problema poremećaja ishrane kao vodećeg uzroka gojaznosti. Prof. dr Ivana Urošević, supspecijalista hematolog i dr Tatjana Pešić, supspecijalista gastroenterolog, kao i Ass dr sci med Aleksandra Ilić, supspecijalista kardiolog sa pacijentima rade na ispitivanju i lečenju problema iz svojih oblasti.

U našoj poliklinici dr Andrea Peter radi i ultrazvučni pregled štitne žlezde, a nakon utvrđivanja postojanja eventualne promene, postavlja se indikacija za njihovu aspiraciju i sledstveni patohistološki pregled sadržaja.

Muške problem i izazove iz oblasti urologije poverili smo doc dr. Dimitriju Jeremiću, specijalisti urologije sa bogatim iskustvom kako u zemlji tako i u inostranstvu, u dijagnostifikovanju i lečenju bolseti urinarnog trakta.

U polju ginekologije i akušerstva, sa nama rade vrhunski stručnjaci sa velikim iskustvom – dr Brigita Lepeš Bingold, prof. dr Artur Bjelica, dr Dragan Budakov, dr Sanja Bulatović, dr Radmila Maletin, dr Marko Ilinčič, dr Tatjana Milošević Marjanović i prof. dr Aleksandra Novakov Mikić, visoko specijalizovani u polju praćenja trudnoće, otkrivanja anomalija, skrininga hromozomopatija i problema u trudnoći, kao i u problemima steriliteta, ginekološkim problemima, kolposkopiji, ultrazvuku dojke i intervencijama u ginekologiji. Uklanjanje ranica na grliću, kondiloma na spoljnim i uuntrašnjim polnim organima, kao i eksplorativne intervencije rade se u opštoj anesteziji, pod kontrolom iskusnih anesteziologa. Jedinstvena usluga naše poliklinike je najsavremenija terapija problema koji nastaju posle trudnoća i starenjem – nevoljno oticanje urina pri naporu i povećanja prečnika vagine. Laserske intervencije zatezanja zidova vagine, smanjenje njenog lumena i stvaranje novog kolagena u njenim zidovima – podmladjivanja vagine, dovodi do smanjenja simptoma nevoljnog oticanja urina pri kašljanju i kijanju ili njihovog potpunog uklanjanja, ali ima uticaja i na povećanje seksualnog zadovoljstva kod oba partnera.

Konsultanti Poliklinike „NOVAKOV i sar.“ iz oblasti ginekologije i akušerstva, perinatologije, steriliteta, interne medicine, dermatologije i estetike svojim dugogodišnjim iskustvom garant su najvišeg kvaliteta zdravstvene zaštite, a najsavremeniji medicinski aparati dopuna su njihovog iskustva i znanja. Poverenje koje je svakom našem lekaru pojedinačno ukazalo na hiljade pacijenata, njihovo zdravlje i osmeh, najveće je dostignuće našeg tima.

PARTNERI

Poliklinike “NOVAKOV i sar.”

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com