Izostanak menstruacije

Posle koliko nakon abortusa je moguća sledeća trudnoća?

Koliko je potrebno vremena nakon abortusa za planiranje naredne trudnoće?

Nakon namernog prekida trudnoće u organizmu žene se dešavaju velike promene kako u hormonskom tako i u psiho – fizičkom smislu. Unutrašnji sloj materice koji je pretrpeo najveće promene treba da se obnovi, hormonski odgovor jajnika da postigne svoju ritmičnost. Prva menstruacija nakon prekida se javlja obično nakon 4 – 6 nedelja i obično je drugačijeg karaktera od dotadašnjih ciklusa (obilnija ili oskudnija, traje duže, ima ugruške). Naredna dva ciklusa je potrebno da se postigne sklad u radu sprege mozak – jajnik – materica i stvore uslovi za nastanak i održavanje naredne trudnoće.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Laserska nega nogu i stopala

Laserska nega nogu i stopala

Kako se osloboditi gljivica na noktima? Kako bradavice? Šta uklanja proširene kapilare? A žuljeve? Kako do glatkih nogu bez dlaka?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com