Dr Ljiljana Andrić

Dr Ljiljana Andrić diplomirala je na Medicnskom fakultetu u Beogradu, gde je i specijalizirala dermatovenerologiju. Ima preko 30 godina iskustva u oblasti dermatologije, a posebno polje ekspertize joj je estetika. Bavi se mezoterapijom, aplikacijom filera, mikrodermoabrazijom, aplikacijom botoksa,,kao i podmladjivanjem lica i tela.najsavremenijim laserskim intervencijama. Nove, laserske terapije obuhvataju i lasersko uklanjanje strija i ožiljaka, benignih tomora kože i bradavica,

Član je AAD, EADV, ISDS, – vodećih evropskih i američkih uduženja dermatologa, posvećena najsavremenijim trendovima u oblasti estetike i antiaging medicine, kontinuirano se usavršava i stiče nova znanja i iskustva u aplikaciji najefikasnijih metoda i intervencija u ovim poljima, obezbedjujući svojim pacijentima maksimalne rezultate i zadovoljstvo.

ZAKAŽITE PREGLED

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.