Psihološkinja mi je pomogla da povratim stari seksualni život!

Pre više od godinu i po dana suočio sam se sa problemom erektilne disfunkcije. Do tada sam imao normalan seksualni život, a onda su počele da mi se dešavaju čudne stvari.

Zapravo, i dalje mi je polazilo za rukom da postignem erekciju, ali svaki put kada bih pokušao da stavim kondom, moj prijatelj bi me izdao. Doduše, za sve to vreme dvaput sam uspeo da stupim u seksualni odnos, ali je sam čin kratko trajao ˗ moj polni organ brzo se olabavio.

Određeno vreme ćutao sam o svom problemu, a onda sam se povero prijatelju. Igrom slučaja, ispostavilo se da je i njegov brat imao sličan problem i da ga je prevazišao uz pomoć psihologa. Najpre sam se odbijao da uopšte kročim u psihološku ordinaciju, a onda sam shvatio da tapkanjem u mestu ništa ne postižem.

Prelomio sam. Prvi put bilo mi je veoma teško da se otvorim, zamuckivao sam, možda i zbog toga što je prekoputa mene bila žena. Kako sve to da joj ispričam?! Psihološkinja je očigledno bila veoma iskusna i ni sam više ne znam u kom trenutku sam razvezao jezik.

Najpre me je posavetovala da obavim urološki pregled kako bismo isključili postojanje bilo kakvog zdravstvenog problema koji bi mogao prouzrokovati pomenute tegobe. Srećom, svi nalazi bili su uredni. Ispostavilo se da je uzrok mog problema zapravo psihološke prirode – gubitak samopouzdanja i bojazan od ponavljanja već viđenog scenarija.

Nastavio sam redovnom da odlazim na psihološke terapije i uspeo sam – izborio sam se sa svojim strahom od neuspeha u krevetu, povratio sam samopouzdanje i našao novu devojku, sa kojom sam već pet meseci. Ne ide nam loše!

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com