Početna » Estetska medicina » Royal tretman – kraljevska kombinacija

Royal tretman – kraljevska kombinacija

Šta je Kraljevski tretman?

Royal tretman je kombinacija dve sjajne stvari – laserskog pilinga i Jalupro biorevitalizacije. Laserski piling je tretman izbora kada želite brzo da zablistate – lepša koža, umanjene pore, pliće bore, uz pravi, stvarni sjaj. Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom skidanju površnih slojeva kože, čime se skidaju i površne nepravilnosti, a koža postaje lepša.

Kad se dobije novi sjaj, radi se Jalupro biorevitalizacija – tretman koji revitalizuje kožu, poboljšava njenu teksturu i čini je baršunastom. Ova vrsta biorevitalizacije se savetuje kada koža izgleda umorno, radi davanja svežine i vitalnosti, – u sastavu Jalupro tretmana su hijaluronat i amino kiseline, koje deluju na fibroblaste i poboljšavaju njihovu regeneraciju, pa koža postaje sveža, meka i zategnuta!

Kome se preporučuje Kraljevski tretman?

S obzirom da je kombinacija dva komplementarna pristupa koži, Royal tretman je savršen za sve koje žele savršenu negu za svoju kožu i brze rezultate. Savetuje se svima koji žele da prvo pilingom uklone staru umornu kožu i uklone površinske nepravilnosti, a potom koži vrate elastičnost i vitalnost, što sve zajedno podmladjuje čitav izgled i sjajno neguje kožu, dajući joj blistav izgled. Rezultat kombinacije ova dva pristupa u Royal tretmanu je meka i nežna koža, baršunasta na dodir.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Lice, vrat i dekolte.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Royal tretman se izvodi prelaženjem laserskog zraka preko željenog područja, više puta. U zavisnosti od jačine i dubine pilinga, moguće je osetiti toplotu i blago peckanje, ali ne i bol, a koža se sve vreme hladi, tako da je i ovaj osećaj maksimalno umanjen. Nakon tretmana se primećuje izraženo crvenilo i oseća se zategnutost kože, a nanosi se krema za hidrataciju i reepitelizaciju. Svaka etapa tretmana traje, u zavisnosti od stanja kože i željenog efekta, do 30 min. Prvo se radi laser, a potomza 7 do 14 danau okviru Royal tretmana radi se Jalupro biorevitalizacija. Nakon nanošenja lokalnog anestetika u obliku kreme, injekcioni rastvor se aplikuje u kožu željene regije.

Da li je nakon tretmana neophodno sprovoditi neki poseban režim nege?

Period oporavka nakon laserskog pilinga u okviru Royal tretmana postoji crvenilo, ali brzo prolazi, uz pojavu kratotrajnog perutanja Savetuje se intenzivna hidratacija kože, uz kreme visokog zaštitnog faktora i zaštitu od sunca. Nakon dela Royal tretmana u kome se radi Jalupro biorevitalizacija, uveče, nakon tretmana, neophodno je nežno očistiti lice i ne nanositi šminku do narednog dana.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Redovnom negom uobičajenim ili preporučenim tonicima, serumima i kremama, korišćenjem visokog SPF i – ponavljanjem Royal tretmana, prema potrebama kože. Dodatni efekti postižu se uklanjanjem bora botoksom, te negom PRP i kombinacijom PRP i hijalurona kao i podmladjivanjem 4D laserom i filerima.

ZAKAŽITE PREGLED

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…
Juvederm Volite

Juvederm Volite

Zašto se nakon Volite dermalnog filera blista? Kome je namenjen i gde se sve koristi?
Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video...
Lifting osam tačaka

Lifting osam tačaka

Kako se radi lifting osam tačaka? Šta se koristi? Gde se stavljaju fileri? Kako deluje u kombinaciji sa botoksom? Pogledajte video...
Cellular Matrix

Cellular Matrix

Šta je tretman Cellular Matrixom? Kome se preporučuje? Koje se regije mogu tretirati?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com