Smanjen osećaj tokom odnosa

N.P. – 38 godina

Šta je bio vaš problem?

Imala sam dva porođaja i obe moje bebe bile su veće od 4 kg. Posle porođaja suočila sam se nevoljnim oticanjem urina, ali to se popravilo, dok je osećaj da mi vagina “zjapi” ostao. Jednom mi je i suprug pomenuo da mu je smanjen osećaj tokom odnosa i shvatila sam da oboje imamo problem. Pokušala sam sa Kegelovim vežbama, ali nisam ih redovno praktikovala niti bila sigurna da li ih pravilno izvodim. Pročitala sam na internetu o tretmanu zatezanja vagine i odlučila da pokušam.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Odlično – ništa posebno nisam osetila, sve vreme sam ćaskala sa doktorkom. Umirila me je pre tretmana i bila sam potpuno opuštena.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Rezultat je super – posle prvog tretmana moj lični osećaj znatno se poboljšao. Posle drugog, suprug – kome nisam rekla da sam bila na tremanu – me je pitao šta se desilo, bio je baš zadovoljan. Uradila sam tri tretmana, koliko se i savetuje. A ukoliko efekat oslabi, ODMAH idem ponovo!

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com