Šta je trougao mladosti?

Šta su karakteristike trougla mladosti?

Kada bi se ocrtale konture mladog lica, dobio bi se trougao  čija je baza na obrazima, a vrh na bradi. Dodatne karakteristike su visoke jagodice i volumen obraza. Kako starimo, trougao mladosti postaje obrnut – lice se izdužuje, obrazi i deo ispod očiju upada, opušta se donji deo lica. Koža gubi kolagen, elastičnost, hijaluronsku kiselinu, ali i svežinu, sjaj i na njoj se manifestuju bore.

Čime se može vratiti trougao mladosti?

Starenje je proceskoji se ne može zaustaviti, ali se može značajno usporiti i njegovi znaci ublažiti – sat se može vratiti unazad! To je najjednostavnije postići kombinacijom filera i lasera.

Fileri

Koja vrsta filera i koja količina će se upotrebit i zavisi od stanja kože i željenog rezultata. Jedna vrsta filera ubrizgava se u gornju usnu da bi se podigla i postigao mladolik izgled usana, te u uglove, radi njihovog podizanja. Aplikacija je i u prostore ispod očiju, u bore koje se protežu od nosa do usana. Najpotpunije dejstvo postiže se tzv. liftingom osam tačaka, kojim se podiže kompletan srednji i donji deolica i vraća „trougao mladosti“, koliko god je to moguće u datoj situaciji.

Laser

Napredak tehnologije pomaže nam u vraćanju izgubljenog „trougla mladosti“. Laserkao jedna od najsavremenijih tehnologija, omogućava „podizanje“ donjeg dela lica dejstvom na dublje slojeve kože i stvaranjem novog kolagena, uz remodulaciju starog. Najefikasnija je kombinacija dve vrste lasera, poznatija kao 4D laser tehnologija,  koja kombinacijom četiri različita dejstva utiče kako na kvalitet kože, tako i na uklanjanje manjih nepravilnosti, fleka, proširenih pora, bora, uz podizanje donjeg dela lica, što rezultira podmlađnim izgledom.

VeLift

Mikrostrujama se deluje na mišiće lica, pa se oni vraćaju u prvobitno stanje, podižući donje partije i čeone mišiće.Tako lice na prirodan način ponovo dobija mladalački izgled.

ZAKAŽITE PREGLED

Jalupro tretman – biorevitalizer

Šta je Jalupro tretman? Jalupro je tretman koji revitalizuje kožu, poboljšava njenu teksturu i čini je baršunastom. Odličan je kao zaseban tretman, posebno nakon stresa - sunčanja, napornog perioda na poslu, izlaganja vetru, niskim ili visokim temperaturama, ali i kao...

Cellular Matrix

Šta je tretman Cellular Matrixom? Kome se preporučuje? Koje se regije mogu tretirati?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331

Čekamo vas

Kosovska 26. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 20:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com

Partneri:

     

Osiguravajuće kuće: