Suvoća vagine

S.P.P. – 68 godina

Šta je bio vaš problem?

Kad mi je prestala menstruacija, polako sam počela da osećam neprijatnu suvoću vagine – najpre samo tokom odnosa, zatim i tokom dana, čak do te mere da je to počelo jako da mi smeta i opterećuje me. Pokušala sam sa različitim kremama, čak i sa hormonima, ali je poboljšanje bilo kratkotrajno. Na kraju sam pitala svoju ginekološkinju za terapiju podmlađivanja vagine, o kojoj sam čitala u jednom časopisu, a kojom se rešava i problem suvoće. Strpljivo mi je sve objasnila. A kada mi je drugarica koja je imala odstranjene jajnike rekla da je problem suvoće vagine rešila pomoću ove terapije, prelomila sam i odlučila da pokušam.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Prvi tretman bio je malo neprijatniji jer je moja vagina bila jako suva, drugi mnogo manje, dok treći nisam ni osetila. Svaki je trajao oko 15 minuta.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Dve nedelja nakon prvog tretmana izbacila sam lubrikante koje sam koristila nekoliko puta dnevno. Posle prvog tretmana još uvek se nisam usudila da imam odnos, nakon drugog već jesam. Bilo je to prvi put posle duže vremena i bila sam jako srećna zbog toga. Nakon trećeg tretmana uopšte više nisam mislila o suvoći i rado sam preporučivala ovaj tretman prijateljicama koje su imale isti problem. Ponoviću ga za godinu dana – doktorka mi je rekla da će biti dovoljna jedna, eventualno dve procedure.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com