Lasersko oblikovanje tela – TightSculpting

Šta je TightSculpting?

TightSculpting je laserski tretman oblikovanja tela i zatezanja kože, koji je moguće raditi na svim delovima tela. Dve talasne dužine zajedno se koriste u cilju destrukcije adipocita – ćelija masnog tkiva, uz istovremeno remodelovanje kolagena. Intervencija je jednostavna, kratko traje, efikasna je i nema potrebe za oporavkom.

Kome se preporučuje TightSculpting?

Svima koji žele da se oslobode lokalizovanih masnih naslaga na bokovima, unutrašnjosti butina, nadlakticama, podbratku… svuda gde ima viška. Lasersko oblikovanje tela nije zamena za mršavljenje – za to je potrebno promeniti navike. Jedino izmena načina života može dovesti do trajnih rezultata, ali ako ima viška na pojedinim mestima – TightSculpting je za vas.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Sve regije na kojima postoji “višak” – od podbratka, preko nadlaktica, trbuha, bokova, butina, zadnjice, delova iznad kolena…

Kako se radi TightSculpting?

Prvi korak u laserskom topljenju masti i dubokom zatezanju kože jeste aplikacija energije neodimijumskog lasera koji ravnomerno i brzo greje kožu, koncentrišući energiju u potkožno tkivo. Time se stimuliše metabolizam ćelija masnog tkiva, ne delujući na gornje slojeve kože.

Druga etapa intervencije je poboljšanje elastičnosti kože upotrebom energije erbijumskog lasera koji – sem što povećava elastičnost kože, stimuliše kolagen, remodeliše ga i započinje proces neokolagenoze – stvaranja novog kolagena. Tretman traje oko 1 h, moguće i nešto duže ukoliko je regija koja se tretira veća.

Koji je rezultat TightSculptinga?

Rezultat je smanjenje obima regije na kojoj je aplikovan laser, zatezanje kože i veća elastičnost. Efekat zavisi od početnog stanja, broja tretmana i reakcije organizma.

Koliko tretmana je neophodno?

Radi se 4–6 tretmana, na oko dve nedelje razmaka. Moguće je raditi na dve i više zona u razmaku od nekoliko dana.

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Tokom i nakon laserskog oblikovanja tela savetuje se izmena režima ishrane i bavljenje fizičkom aktivnošću, radi dostizanja optimalne telesne mase. Lasersko oblikovanje tela TigtSculpting skida lokalizovane masne naslage, ali samo se pravilnom ishranom smanjuju i naslage masti oko unutrašnjih organa, što je preduslov za zdravlje.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Efekti se održavaju pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću, a intervenciju je moguće ponavljati kad god se ponovo počnu pojavljivati lokalizovane masne naslage.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Fileri

Fileri

Kome su namenjeni fileri? Kako izgleda tretman? Koje su kontraindikacije? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com