Tretmani za jesen i zimu

Laserski piling je tretman izbora kada želitebrzo da zablistate – lepša koža, umanjene pore, pliće bore, uzpravi, stvarni sjaj. Zasniva se na vrlo preciznom, mikroskopskom uklanjanju površnih slojeva kože, čime se skidaju i površne nepravilnosti, a koža postaje lepša. Tajna sjajnog izgleda kože nakon laserskog pilinga je – sem skidanja starih slojeva kože čime se uklanjaju nepravilnosti, mrlje i pliće bore, uz smanjenje pora – u stvaranju novog kolagena, čime se dobija sjajna i zategnuta nova koža!

PRP – platelet rich plasma – terapija plazmom bogatom trombocitima koristi sopstvene potencijale organizma u cilju regeneracije tkiva. Delujeduboko u koži, čime se započinju prirodni procesi podmlađivanja i regeneracije. Centrifugatom sopstvene krvi, bogatim trombocitima i faktorima rasta, stimuliše se reakcija matičnih ćelija i podstiče stvaranje novog kolagena, elastina i krvnih sudova. PRP terapijom usporava se proces starenja,ćelije se podmlađuju i hrane, smanjuje se vidljivost bora, ožiljaka i hiperpigmentacija, vraća se sjaj i tonus opuštenoj i suvoj koži. 

Kombinacija laser + PRP  tretmanom laserom deluje se na površnisloj kože i radi se laserski piling, tokom kojeg se na koži prave mikro kanali. PRP tretmanom se, po završenom laserskom tretmanu, u tako pripremljenu kožu ubacuje mnogo više hranljivih materija nego onih izolovanih PRP tretmanom. Na taj način, značajno se smanjuje period oporavka nakon lasera, a povećava se efekat prirodnog rasta kolagena i zatezanja kože. Najčešće se kombinujuje da na tretman laserom i dva PRP tretmana. No, sve zavisi od stanja i potreba kože.

Hemijski piling odstranjuje površinski, izumrli sloj kože pa dolazi do njenog obnavljanja. Idealan je za uklanjanje početnih znakova starenja i za zatezanje kože, kao i za uklanjanje površinskih ožiljaka od akni, fleka nastalih kao posledica izlaganja sunčevim zracima, proširenih pora i grube, stare kože. Nakon pilinga koža je glatka i nežna, ima svež i blistav izgled, a nakon same intervencije nastavlja se intenzivirana stimulacija stvaranja kolagena i elastina. Ponavljanim intervencijama kvalitet i izgled kože sve se više popravljaju.

Biorevitalizacija je idealna ravnoteža između klasičnog mezoterapijskog tretmana i onog hijaluronskim filerima. Za razliku od klasične mezoterapije, ovi kokteli sadrže mnogo veće koncentracije neukrštene hijaluronske kiseline, koja je osnova borbe protiv starenja. Dok biorevitazacija više deluje na kvalitet kože, poboljšava njenu elastičnost, aktivira fibroblaste i podstiče stvaranje kolagena, hijaluronsk ifileri zaduženi su za povećanje volumena i remodeliranje samih struktura lica.

Mezoterapija je minimalno invazivna intervencija za regeneraciju kože. Pomoću tankih iglica, u gornje slojeve kože aplikuju se različiti aktivni sastojci – mezo kokteli bogati hijaluronskom kiselinom, vitaminima, mineralima i antioksidansima, koji podstiču ćelije na produkciju kolagena, elastina i štite ih od oštećenja slobodnim radikalima.

4D Fotona laser – Rezultat Fotona 4D tretmana je sjajan – zategnuta koža, smanjenje vidljivosti bora, osvežen izgled, ujednačen ten, uklanjanje manjih nepravilnosti kože, uz podizanje kontura donjeg dela lica. Koža se reepitelizuje, postaje elastičnija i mekša na dodir, a poboljšava se i celokupna hidriranost. Ovaj tretman namenjen je zrelijoj koži. Radi se dva do tri puta godišnje, shodno željenom izgledu i stanju kože, a vrlo je efikasan i u starijim životnim dobima.

Hijaluronskifileri –Zahvaljujući različitim gustinama filera, na potpuno prirodan način, mogu se korigovati nedostaci na različitim delovima lica – nekima možemo vratiti izgubljeni volumen (jagodice, donjatrećinalica), na drugima korigovati oblik i veličinu (npr. usana), podići ugao usta, izbrisati linije iznad njih (pušačke bore), popuniti nazolabijalne bore…

Uklanjanje bora botulinom (Botoks) – Botulinum A je toksin koji privremeno blokira mišiće,čime se gubi mogućnost prekomerne mimike, te koža iznad tih mišića postaje zategnuta.

VeLift je tretman mikrostrujama kojim se vraća tonus mišića i “podiže” celokupno lice, posebno efikasan na donjim delovima lica i u predelu obrva. Idealan je za sve one koji ne žele invazivne tehnike, a pripremaju se za laser, ili su “između” dva tretmana laserom.

Kriolipoliza i TightSculpting – oba ova tretmana koriste se za uklanjanje lokalizovanih nakupina masnog tkiva – kriolipoliza hladnoćom, a TightSculpting toplotom (laserom).

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Green toning

Green toning

Šta je laserski tretman Green toning? Kakve rezultate očekivati? Kome se preporučuje?

Epilacija

Epilacija

Zašto je Nd laser najbolji metod za epilaciju? Prednosti? Da li se ova epilacija može raditi i leti? Pogledajte video…

Juvederm Volite

Juvederm Volite

Zašto se nakon Volite dermalnog filera blista? Kome je namenjen i gde se sve koristi?

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com