Uporni kondilomi

K.LJ. – 25 godina

Šta je bio vaš problem?

Imala sam nezaštićene odnose i posle izvesnog vremena primetila sam male izrasline na stidnim usnama. Kad sam otišla kod lekara, saznala sam da su u pitanju polne bradavice – kondilomi. Bila sam očajna. Od drugarica sam čula da se oni uporno vraćaju i veoma brzo šire. U poliklinici su mi ponudili nekoliko načina uklanjanja, a ja sam se odlučila za laser jer mi je to delovalo nekako najsavremenije.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

S obzirom na to da nije bilo mnogo kondiloma, svega njih sedam, odlučila sam da izbegnem anesteziju – tokom intervencije medicinska sestra je sve vreme hladila tretirano mesto. Malo je peckalo, posebno prilikom tretiranja većih kondiloma, ali je bilo izdržljivo. Nije ni dugo trajalo, oko 10 minuta.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Svi kondilomi su uklonjeni, posle desetak dana nisu se više videli ni tragovi gde su bili. Nije bila potrebna nikakva dodatna nega, samo sam tretirana mesta prskala Octeniseptom. Na njima kondilomi se nikada više nisu pojavili, ali je izbilo još nekoliko njih na drugim mestima, te sam i njih laserski uklonila. Nikada više nezaštićeni odnosi!

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com