VeLift

A.M. – 51 godina

Kakav je bio vaš beauty problem?

Moj glavni problem je opuštanje donjeg dela lica. Redovnom negom uspevam da rešim problem stanja gornjeg dela lica: podvrgavam se laserskim tretmanima. Ali, donji deo lica, duž donje vilice, i dalje mi je blago opušten, pa mi je lekarka predložila tretman mikrostrujama koje deluju na mišiće lica i podižu njihov tonus, VeLift.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Izrazito prijatan tretman, nežan i bezbolan, sve vreme samo uživate. Elektrode klize po licu i nema neprijatnosti, sve je vrlo opušteno. Posle tretmana nanesen je serum i lice je bilo malo zategnuto. Nije bilo crvenila posle tretmana.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Vrlo sam zadovoljna… Jedino što treba biti uporan. Posle dva tretmana lice je već bilo bolje, a stvarni efekti su se pokazali posle četvrtog tretmana. Svi su me pitali šta sam radila. Radila sam tretman šest puta, svakih nedelju dana. Nije mi bilo lako da se organizujem, ali sam vrlo zadovoljna onim što sam postigla.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com