VeLift Face Sculpting

Šta je VeLift Face Sculpting?

VeLift je idealan tretman za muškarce i njihove mišiće lica – neinvazivan a efikasan! To su mikrostruje kojima se deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana kontrakcija koju prave bore (mišići izmedju obrva) – mišići se opuštaju. Istovremeno se poboljšava cirkulacija i limfna drenaža, čime se bolje ishranjuje koža, donosi veća količina kiseonika i poboljšava izgled tkiva. Efekat – podizanje tonusa mišića celog lica i redefinisanje kontura na maksimalno prirodan način – vežbom. Intervencija je potpuno bezbolna, a povremeno se može osetiti blago golicanje.

Za koga je VeLift Face Sculpting ?

Za sve one muškarce koji žele da uspore proces opuštanja kontura lica, na potpuno prirodan način – radom sopstvenih mišića! Ovaj tretman može da se radi bilo kada – kao i kod svega drugog, ključ je u prevenciji. Što pre se počne, lice će biti čvršće i gravitacija će imati manje uticaja.

Na koje delove lica VeLift najviše deluje?

Deluje na SVE mišiće lica, a najbolji efekti su na liniji vilice, i predelu obrva – podižu se obe regije, čime se dobija puniji i čvršći izgled kontura lica. Efekat je ne samo na mišićima lica, nego i vrata.

Kako se radi VeLift i koliko traje tretman?

Pre intervencije se proveri stanje kože i stepen hidracije, nakon čega se lice očisti i uradi se piling. Posle uklanjanja pilinga, na lice se nanosi gel i postavljaju electrode, koje se potom povlače duž određenih linija mišića, posebno osmišljenim pokretima. Nakon završetka intervencije ukalnja se gel, na lice nanosi serum i poboljšava njegova apsorpcija mikrostrujama. Sam tretman traje oko 1h.

Koliko intervencija je potrebno?

Broj intervencija zavisi od početnog stanja, tipa tkiva i mišića, ali se obično radi pet do šest, jednom nedeljno.

Da li je nakon tretmana neophodno sprovoditi neki poseban režim nege?

Nakon procedure nema nikakvih tragova, te se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Može se raditi u svim godišnjim dobima. Nakon tretmana se nastavlja se uobičajena dnevna i noćna rutina nege.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultat održavaju se nastavkom tretmana jednom mesečno. VeLift može da se radi u kombinaciji sa botoksom, filerima i laserom – botoks briše bore, fileri, dopunjuju volumen, laser podiže tonus kože i utiče na stvaranje kolagena i elastina, a VeLift deluje na mišiće. Sve ove intervencije su medjusobno komplementarne.

[yuzo_related]

ZAKAŽITE PREGLED

Lasersko uklanjanje keratoza

Lasersko uklanjanje keratoza

Šta su saboreične keratoze? Kako da ih prepoznate? Koliko tretmana laserom je potrebno za njihovo uklanjanje?

Depilacija

Depilacija

Koji su najčešći razlozi za lasersku epilaciju? Kako izgleda tretman?

PRP terapija opadanja kose

PRP terapija opadanja kose

Šta sve može da uzrokuje gubitak kose? Kako postupiti ukoliko intenzivno opadanje kose traje tri ili više meseci?

Hemijski piling

Hemijski piling

Na koji način možemo pospešiti regeneraciju kože? Koje sve vrste pilinga postoje? U tretmanima kojih stanja se svaka od njih upotrebljava?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com