VeLift tretman mišića lica

Šta je VeLift FaceSculpting?

VeLift je intervencija tokom koje se mikrostrujama deluje na mišiće lica, koji se tokom tretmana zatežu i opuštaju – na regijama lica koje su opuštene (linija vilice, predeo oko slepoočnica) tonus mišića se povećava, a tamo gde postoji preterana kontrakcija koju prave bore (mišići između obrva) – mišići se opuštaju. Istovremeno se pospešuje cirkulacija i limfna drenaža, čime se bolje ishranjuje koža, donosi veća količina kiseonika i poboljšava izgled tkiva. Efekat – podizanje tonusa mišića celog lica i redefinisanje kontura na maksimalno prirodan način – vežbom. Intervencija je potpuno bezbolna, a povremeno se može osetiti blago golicanje.

Kome se preporučuje VeLift FaceSculpting?

Svima onima koji žele da uspore proces opuštanja kontura lica na potpuno prirodan način – radom sopstvenih mišića! Ovaj tretman može se primeniti bilo kada – ključ je u prevenciji. Što pre se počne, lice će biti čvršće i gravitacija će imati manje uticaja.

Na koje delove lica VeLift najviše utiče?

Deluje na SVE mišiće lica, a najbolji efekti su na liniji vilice i u predelu obrva – podižu se obe regije, čime se dobija puniji i čvršći izgled kontura lica. Efekat je ne samo na mišićima lica, nego i vrata.

Kako se radi VeLift i koliko traje tretman?

Pre intervencije proverava se stanje kože i stepen hidratacije, nakon čega se lice očisti i uradi se piling. Nakon uklanjanja pilinga, na lice se nanosi gel i postavljaju elektrode, koje se potom povlače duž određenih linija mišića, posebno osmišljenim pokretima. Nakon završetka intervencije uklanja se gel, na lice nanosi serum i poboljšava njegova apsorpcija mikrostrujama. Sam tretman traje oko 1h.

Koliko intervencija je potrebno?

Broj intervencija zavisi od početnog stanja, tipa tkiva i mišića, ali se obično radi pet do šest, jednom nedeljno

Da li je nakon tretmana neophodna posebna nega?

Nakon procedure nema nikakvih tragova, te se može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. Može se primenjivati tokom svih godišnjih doba. Nakon tretmana nastavlja se uobičajena dnevna i noćna rutina nege.

Kako se održavaju postignuti rezultati?

Postignuti rezultat održavaju se nastavkom tretmana jednom mesečno. VeLift može da se kombinuje sa filerima i laserom – fileri dopunjuju volumen, laser podiže tonus kože i utiče na stvaranje kolagena i elastina, a VeLift deluje na mišiće. Sve ove intervencije međusobno su komplementarne.

 

Efekat ponavljanih terapija FaceLift VeLift

Efekat ponavljanih terapija FaceLift VeLift

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski tretman Fotona 4D

Laserski tretman Fotona 4D

Šta je laserski tretman 4D? Koji su efekti? Koji se laseri koriste? Koliko traje oporavak? Pogledajte video…

Biorevitalizacija

Biorevitalizacija

Šta je biorevitalizacija? Kako se radi? Kada? Šta posle tretmana i koliko je tretmana potrebno?

Fileri

Fileri

Kome su namenjeni fileri? Kako izgleda tretman? Koje su kontraindikacije? Pogledajte video…

Hemijski piling

Hemijski piling

Kako deluje hemijski piling? Koje vrste hemijskog pilinga postoje? Kako se radi? Kada se radi?

Mezoterapija

Mezoterapija

Šta je mezoterapija? Koji su efekti? Kako se radi? Koliko treba tretmana? Kada početi?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com