Velike stidne usne

M.N.M. – 32 godine

Šta je bio vaš problem?

Jako su me nervirale moje stidne usne – imala sam utisak da vise i izbegavala sam da nosim uske pantalone. I u kupaćem kostimu osećala sam se veoma neprijatno. Svesna sam da je to subjektivnin osećaj, ali bila sam nezadovoljna što su tolike, što su namreškane, ponekad su mi smetale i tokom odnosa. Rekli su mi da se ovaj problem može rešiti hirurškim putem. No, nisam se usudila da pokušam, strahovala sam od opšte anestezije. U međuvremenu, pronašla sam neooperativno rešenje – lasersku korekciju veličine stidnih usana.

Kako ste se osećali tokom tretmana?

Oko pola sata pre tretmana stavili su mi lokalnu anesteziju, tako da intervenciju nisam ni osetila – čula sam samo zvuk lasera. Nakon tretmana morala sam kratko mirovati, kako ne bi došlo do krvarenja budući da nisam imala šavove, osim jednog na mestu gde je bio malo veći krvni sud.

Kakav je rezultat – kakvi su vaši utisci?

Jako sam zadovoljna – sada su moje stidne usne podjednake veličine, lepog su oblika i nemam više problem da obučem kupaći kostim.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com