Volite Juvederm

Šta je Volite?

Juvederm Volite je dermalni filer VYCROSS tehnologije, sa vrlo tečnim oblikom hijaluronske kiseline, namenjen prvenstveno povećanju kvaliteta kože. Poboljšava hidrataciju i teksturu kože, koja postaje jedra i glatka, te deluje kao da blista a rešavaju se sve one sitne bore koje fileri ne mogu da uklone.

Idealan je za kožu muškarca koji želi da dobije tonus, ublaži manje bore i dobije odmoran izgled, a da se ne vidi da je nešto rađeno.

Kome se preporučuje?

Muškoj koži kojoj, zbog stresa i umora treba poboljšanje ne samo izgleda nego i suštinskog kvaliteta kože – to je prvi dermalni fileru koji za samo jedan tretman poboljša kvalitet kože u trajanju od šest do čak devet meseci.

Koje se sve regije mogu tretirati?

Indikacije za primenu ovog proizvoda su vrlo široke –njime se može tretirati i lice, i vrat, ali i nadlanice. To je prvi filer za vrat, koji se sada mogu zategnuti i postati ponovo meki i glatki.

To je dermalni filer za sve regije na kojima želite poboljšati hidrataciju, elastičnost, smanjiti vidljivost sitnih bor i poboljšati teksturu same kože, koja postaje meka, jedra i punija.

Kako se izvodi tretman i koliko dugo traje?

Nakon nanošenja lokalnog anestetika u vidu kreme, regija koja se želi tretirati se podeli na manje delove u koje se vrlo tankom iglicom ubrizgava Volite, a posebna pažnja se obraća na regije kojima je potrebno više dermalnog filera – tamo gde je suvlja koža, gde su fine bore ili se jednostavno želi poboljšati tekstura.

Koliko tretmana je neophodno?

Potreban je samo jedan tretman za postizanje punog efekta, koji traje izmedju šest i devet meseci!

Da li je nakon tretmana potrebna posebna nega?

Nema posebne nege, sem da se neposredno nakon tretmana ne stavlja odmah šminka i da se lice ne masira.

Kako se odrzavaju postignuti efekti?

Redovnom dnevnom negom, uz dodatne tretmane filerima, ili laserima u periodima izmedju dve aplikacije Volite, koji se može ponovo koristiti nakon šest do devet meseci.

ZAKAŽITE PREGLED

Laserski piling

Laserski piling

Zašto je laserski piling odličan za mušku kožu? Kako deluje i koje su prednosti?

Laserska terapija kapilara

Laserska terapija kapilara

Šta su prošireni kapilari? Na kojim regijama se najčešće pojavljuju? Šta uzrokuje ovaj problem i pomoću kojeg lasera se on najefikasnije tretira?

Disclaimer – Svako stanje može imati različite kliničke manifestacije i kliničku sliku, te je za postavljanje definitivne dijagnoze, kao i planiranje potrebnih ispitivanja i terapije potrebno obratiti se lekaru.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com