Želeo sam svež izgled koji će moju kompaniju predstavljati u najboljem svetlu

Vrlo sam ambiciozan i uspeo sam prilično daleko da doguram u koroporativnom svetu, a zatim sam karijeru nastavio kao preduzetnik.

Moja kompanija je za nekoliko godina narasla od troje do tridesetoro zaposlenih, ali je za to potreban neprestani trud i veliki angažman, mnogo sati u kancelariji, a još više onih uloženih u promociju i sastanke sa ključnim ljudima.

Smatram da je za mene, kao osobu koja predstavlja kompaniju i njene ideje te sklapa poslove, veoma bitno da izgledam kao neko u top formi, zadovoljan životom, neko ko sve konce drži u rukama. I zaista, upravo tako se i osećam, međutim, problem je što nisam tako i izgledao.

Na osnovu mog izgleda ljudi bi zaključili da sam umoran i iscrpljen, da noćima nisam spavao, pa možda i da sam neko ko je sklon da popije čašicu više (što, zapravo, nisam). Jer, izraženi podočnjaci su moja osobenost, a sada kada uveliko gazim petu deceniju, oni su još više uzeli maha.

Kao preduzimljiv čovek, čim uočim problem, odmah ga i rešavam, te sam tako, zahvaljujući “guglanju” otkrio da mi može pomoći mezoterapija podočnjaka.

Nakon razgovora sa lekarima u poliklinici koju sam odabrao, moja odluka se učvrstila te sam odmah i zakazao tretman. Ispostavilo se da sa doneo ispravnu odluku koja se pozitivno odrazila i na moj biznis.

! Sadržaj na našem sajtu je namenjen samo za opštu informaciju i nije zamena za savet i pregled lekara. Ako se planira primena informacije dobijene na našem sajtu, prethodno je potrebno savetovati se sa lekarom. Mada se ulaže trud da se informacije na sajtu redovno ažuriraju, ne garantujemo za njegovu tačnost, sveobuhvatnost i ažuriranost.

Pošaljite nam vašu email adresu da prvi saznate sve o aktuelnim ponudama, akcijama i novostima!

KONTAKT

Pozovite

021 551 331
063 691 189
021 300 76 59

Čekamo vas

Svetosavska 7. 21000 Novi Sad

Od ponedeljka do petka 08:00h – 21:00h
I subotom 8:00h – 13:00h

Pišite nam

info@poliklinikanovakov.com